Ventilationslösningar från Skåne

RN Vent-arbeten AB hjälper idag privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i hela Sverige med utgångspunkt från vår hemmabas i Helsingborg.

Vår historia

Vent-arbeten AB’s Historia började redan 1983, då hette bolaget Gibrands Plåtslageri och drevs av Claes Gibrand. 1986 började jag, Ronney, 16 år gammal. Året efter började jag som plåtslagare. 2008 tog jag över verksamheten och bildade det nya bolaget RN Vent-arbeten AB. Bolaget körs fortfarande i samma anda som under Claes tid och kan idag egentligen ses som ett nygammalt företag.

Våra tjänster – En speciell typ av ventilation

Vi bygger en speciell typ av ventilation som man använder i renrum med mycket höga krav på ren och partikelfri luft, tex:

  • Operationssalar och sjukhus
  • utrymmen för tillverkning av läkemedel, livsmedel, plast
  • gummiindustrin med fler

Vi utför inte bara specialarbeten utan all typ av ventilation efter kundens önskemål. Som sagt, det finns inga hinder. Allt går och utföra.

Erfarenhet och kreativitet

Vent-arbeten AB är flexibla, har lång erfarenhet och vi är kända för vår noggrannhet. Vi ser inte problemen, vi ser möjligheterna. Vi är kreativa och vi passar de tider vi utlovar. Genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Helhetslösningar inom Ventilation

RN Vent-arbeten AB utför helhetsåtaganden som entreprenör till ventilation. Efter många år i byggbranschen har vi även ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Fackmannamässigt utförande

Vent-arbeten AB är medlem i branschorganisationen Plåt & Ventföretagen och innehar alla de certifikat och behörigheter som behövs för vår typ entreprenad. Vi använder oss endast av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom vårt verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.